Нашій школі - 70!Нашій школі - 70!                                                                                                                           
Головна » 2016 » Жовтень » 13

До Дня захисника України у школі весело та завзято відбулися змагання "Нумо, хлопці!" Мета заході полягала в ознайомленні учнів з історією свята Покрови Пресвятої Богородиці; з традиціями і звичаями відзначення Дня українського козацтва; пояснити учням значення Пресвятої Богородиці у житті козацтва та українського народу; сприяти усвідомленню учнями важливості збереження християнських цінностей у житті нашого народу на сучасному етапі розвитку України; прилучати дітей до цінностей народного життя, традицій рідного краю; виховувати любов до рідної землі, її традицій, вірувань; виховувати мужність, ... Читати далі »

Переглядів: 329 | Додав: Администратор_сайта | Дата: 13.10.2016

Во вторник 11 октября, в Измаильском центре занятости, прошла ежегодная акция "Твой выбор, выпускник - 2017", направлена на профориентацию молодежи, школьников, будущих абитуриентов. 
Открыл встречу директор Центра занятости Владимир Довгаль, который поприветствовал всех присутствующих и отметил важность правильного выбора профессии в жизни, после чего слово было предоставлено представителям учебных заведений. Пред ... Читати далі »

Переглядів: 320 | Додав: Администратор_сайта | Дата: 13.10.2016

Вітаємо з перемогою команду школи ,які посіли перше місце у змаганнях з кульвої стрельби з пневматичної зброї до Дня Захисника України,під керівництвом вчителя предмету Захист Вітчизни Поліщука Костянтина Федоровича!

Переглядів: 258 | Додав: Администратор_сайта | Дата: 13.10.2016